Η πιο διάσημη ταινία όλων των εποχών «έφαγε τη σκόνη» των Avengers Endgame

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πιο διάσημη ταινία όλων των εποχών «έφαγε τη σκόνη» των Avengers Endgame

Δεν φαντάζεσαι ποια ταινία εκθρόνισαν οι αδερφοί Russo

Το Avengers:Endgame ήταν μία από τις καλύτερες ταινίες MCU που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και δύσκολα θα βρεις άνθρωπο που θα σου πει το αντίθετο. Ήταν το πιο καθηλωτικό τρίωρο σε κινηματογράφο που έχουμε ζήσει ποτέ, με τα σχόλια να είναι απλά ελάχιστα για να το περιγράψουν.

Από το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής του, το Avengers:Endgame έσπασε κάθε ρεκόρ σε εισπράξεις στα Box Office, ξεπερνώντας ακόμη και το Infinity War. Και όχι δεν σταμάτησε εκεί, αφού κατάφερε να εκθρονίσει από τη δεύτερη θέση μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών.

Ο λόγος για τον Τιτανικό, ο οποίος είχε τη δεύτερη θέση στο Box Office με τις εισπράξεις να φτάνουν τα 2,18 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το Avengers έσπασε αυτό το ρεκόρ (έχει συγκεντρώσει 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια) κι έριξε τον Τιτανικό στην τρίτη θέση. Και φυσικά ο James Cameron έκανε τις απαραίτητες δηλώσεις γι’ αυτό.

«Ένα παγόβουνο βύθισε τον πραγματικό Τιτανικό. Τώρα χρειάστηκαν οι Avengers για να βυθίσουν τον δικό μου Τιτανικό. Όλοι εδώ στο Lightstorm Entertainment χαιρετίζουμε το εκπληκτικό κατόρθωμά σας. Αποδείξατε πως η κινηματογραφική βιομηχανία είναι καλύτερη από ποτέ».

Πλέον το Endgame βρίσκεται δεύτερο στη λίστα, κάτω από το Avatar του James Cameron επίσης, που είναι πρώτο με 2,78 δισεκατομμύρια δολάρια.