Σίσσυ Χρηστίδου: Η τρομακτική ιστορία της ζωής της και το άγνωστο τάμα

Σίσσυ Χρηστίδου: Η τρομακτική ιστορία της ζωής της και το άγνωστο τάμα

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει μία τρομακτική ιστορία που δεν την είχαμε ακούσει ποτέ μέχρι τώρα. 

Τις τελευταίες εβδομάδες το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου βρίσκεται μέσα στο top 10 των αναζητήσεων καθώς ο χωρισμός της ήταν κάτι που μας έπιασε απροετοίμαστες. Εκείνη και ο Θοδωρής Μαραντίνης, βέβαια, κρατούν άριστες σχέσεις για χάρη των δύο τους παιδιών και μάλιστα πέρασαν και μερικές ημέρες μαζί το Πάσχα.

Η Σίσσυ επιστρέφοντας από την Κέρκυρα, έφυγε ξανά για την Μυτιλήνη μαζί με μία πολύ καλή της φίλη. Επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί και μόλις σήμερα μας αποκάλυψε το γιατί. Ένα τάμα και μία δυσάρεστη ιστορία κρύβονται πίσω από τα ταξίδια της παρουσιάστριας στη Μυτιλήνη.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης βίωσε μία πολύ τρομακτική ιστορία κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Θεσσαλονίκη. Ενώ εκείνη μαγείρευε, πήρε φωτιά η κατσαρόλα και εκείνη χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Δες τι ακριβώς λέει στο βίντεο για την περιπέτειά της αυτή.



Εκείνη την ημέρα ήταν μόνη της στη Θεσσαλονίκη αφού ο Θοδωρής είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα και ο αδερφής της Γιάννης βρισκόταν στο εξοχικό τους στην Χαλκιδική.