Οι νέες φωτογραφίες της Meghan Markle στο Instagram του Sussex έκρυβαν ένα μυστικό

5 SHARES

Η εμφάνιση της Meghan μας παραξένεψε πολύ αλλά υπάρχει εξήγηση

Έκπληξη προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό του Sussex Royal που δείχνουν την Meghan Markle να συνοδεύει τον πρίγκιπα Harry σε πάνελ που έγινε σχετικά με την ψυχική υγεία.

Όλοι απορούσαν από τη στιγμή που δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες στο Sussex Royal στο Instagram για το αν μιλάμε για νέα εμφάνιση της Meghan κι αν η δούκισσα άφησε το μωρό στο σπίτι για να συνοδεύσει τον Harry.

Η απάντηση ήρθε στη λεζάντα των φωτογραφιών όπου έγινε γνωστό, πως μυστικά, τον περασμένο Νοέμβριο κι ενώ η Meghan ήταν ήδη έγκυος στον Archie Harrison εμφανίστηκε μαζί με τον Harry για να στηρίξει γκρουπ εθελοντών του οργανισμού Shout που στηρίζει τηλεφωνικά ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η εν λόγω γραμμή γραπτών μηνυμάτων που λειτουργεί 24/7 στις ΗΠΑ τα τελευταία πέντε χρόνια, λειτουργεί πια και στην Βρετανία και άνθρωποι μπορούν να στέλνουν γραπτά μηνύματα αναφέροντας το πρόβλημα που τους απασχολεί και να λαμβάνουν την κατάλληλη βοήθεια.

Ο Harry που ετοιμάζει ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση μαζί με την Oprah, που αφορά και πάλι την ψυχική υγεία κι έχοντας περάσει κι ο ίδιος τον δικό του γολγοθά μετά την απώλεια της μητέρας του Diana αποφάσισε μαζί με την Meghan αλλά και τον αδερφό του William και την Kate Middleton να στηρίξουν την προσπάθεια της εθελοντικής αυτής υπηρεσίας, που θα αποτελεί μια προέκταση του οργανισμού Heads Together, ενός ακόμα οργανισμού για τα προβλήματα των νέων που στηρίζει η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Η Meghan στις φωτογραφίες αυτές που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι ντυμένη στα μαύρα.

Kι όχι μόνο! Η δούκισσα του Sussex δεν μπόρεσε να βρίσκεται σε gala στη Νέα Υόρκη για τις γυναίκες και έστειλε με βίντεο το δικό της ξεχωριστό βίντεο

Δες στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες της Meghan που δεν έχουμε ξαναδεί

5 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ