Γιατί όλες οι γυναίκες έχουν ενθουσιαστεί με την εμφάνιση της Meghan Markle μετά τη γέννα;

Πατούλια Κατερίνα
Γιατί όλες οι γυναίκες έχουν ενθουσιαστεί με την εμφάνιση της Meghan Markle μετά τη γέννα;

Τι μπορεί να μην παρατήρησες στα πόδια της Meghan

Η πρώτη εμφάνιση της Μeghan Markle, δούκισσας του Sussex μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη και γέννηση του γιου της Archie Harrison ενθουσίασε τις απανταχού γυναίκες κι όχι άδικα.

Σε αντίθεση με την Kate Middleton που έβγαινε από το μαιευτήριο λίγες μόνο ώρες μετά την γέννηση των παιδιών της και έδειχνε αψεγάδιαστη, η Markle επέλεξε να προσπεράσει εντελώς την έξοδο από το μαιευτήριο (ακόμα δεν γνωρίζουμε καν με σιγουριά αν γέννηση στο σπίτι ή σε κάποιο νοσοκομείο) και να εμφανιστεί μετά από δύο ημέρες από τον τοκετό.

Η δε εμφάνισή της, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, κυρίως στις απανταχού γυναίκες που είδαν το προφανές: Η Meghan ήταν μεν πανέμορφη αλλά μπορούσες να καταλάβεις πως πρόκειται για μια γυναίκα που γέννησε πριν λίγα εικοσιτετράωρα.

Η κοιλίτσα της ήταν ακόμα εκεί, παρούσα και έντονη και η Markle επέλεξε να την τονίσει ακόμα περισσότερο με ένα φόρεμα με φιόγκο ακριβώς στην περιοχή της κοιλιά, τα πόδια και τα μπράτσα της δούκισσας ήταν πρησμένα, όπως συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες μετά τον τοκετό και ο τρόπος που η Markle στεκόταν αποκάλυψε ένα ακόμα σημείο που βλέπουμε σε όλες τις λεχώνες, ο τρόπος που ανοίγει τα πόδια της, δείχνει πόσο δυσκολεύεται να σταθεί με τα λόχεια και όσα έλαβαν χώρα στο σώμα της λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα.

Καμία σχέση δηλαδή με την εμφάνιση της Kate με πολύ κοντό φόρεμα και περίσσια άνεση μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Γεώργιου.



Διάβασε ακόμα: Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle μετά την γέννα δεν θύμιζε καθόλου την Kate Middleton
Το μόνο σημείο στην εμφάνιση της Meghan που προβλημάτισε κάποιους φανς, ήταν το εξής: Δες το στην παρακάτω gallery: