Oops! Ο πρώην σύζυγος της Meghan Markle παντρεύτηκε

Oops! Ο πρώην σύζυγος της Meghan Markle παντρεύτηκε

Ο γάμος του ήταν πολύ διαφορετικός από τον βασιλικό

Ο Archie Harrison Mountbatten-Windsor, ο πρωτότοκος γιος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, γεννήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαΐου και προξένησε κύμα ενθουσιασμού στους πιστούς ακόλουθους του Παλατιού, που περίμεναν πώς και πώς τη μεγάλη μέρα. Πέντε μέρες μετά τη γέννηση του βασιλικού μωρού, ο Trevor Engelson, που ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό για δύο χρόνια, μας επιφύλασσε μία άλλη έκπληξη.

Το περασμένο Σάββατο, ο πρώην της Meghan παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Tracey Kurland, στην Καλιφόρνια, όπως αναφέρει το ET Online. Οι καλεσμένοι, μάλιστα, φαίνεται να πέρασαν τη μέρα τους καταπληκτικά, αφού η γιορτή έλαβε χώρα τόσο στην παραλία όσο και στην πισίνα, με την ίδια την τελετή να γίνεται μέσα σε μία σκηνή γεμάτη με φώτα.

Οι παράνυφες φορούσαν χρυσά φορέματα και στέμματα από γυψοφίλη στα κεφάλια τους, το οποίο είδος λουλουδιού είχε ο γαμπρός για μπουτονιέρα.



Συνολικά, το ζευγάρι έκανε έναν low-profile γάμο, εντελώς διαφορετικό από τον βασιλικό. Την πρόβα την έκαναν μόλις την Παρασκευή το βράδυ και η διακόσμηση του χώρου περιλάμβανε δετοβαμμένα τραπεζομάντηλα, φρεσκοκομμένες πεόνιες και μία γενικότερη μεξικάνικη ατμόσφαιρα.

Πηγή σχολίασε στο Μέσο:

«Δε θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετικά από τον βασιλικό γάμο… Ήταν διασκεδαστικά και casual και απίστευτα όμορφα. Όλοι πέρασαν τέλεια, ειδικά ο Trevor και η Tracey»

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Lisa Gorjestani, η event planner, που φαίνεται να ανέλαβε την οργάνωση του γάμου, στη gallery που ακολουθεί.