Ο αρραβώνας δεν ήταν αστείο! Η διάσημη ηθοποιός παντρεύεται κι έκανε και πάρτι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο αρραβώνας δεν ήταν αστείο! Η διάσημη ηθοποιός παντρεύεται κι έκανε και πάρτι

Και το φόρεμά της ήταν υπέροχο

Μπορεί να πίστευες μέχρι στιγμής πως ο αρραβώνας της ηθοποιού ήταν απλά για τα μάτια του κόσμου και πως δεν θα κατέληγε σε γάμο. Έκανες όμως λάθος, γιατί η star γιόρτασε τον επερχόμενο γάμο της, με ένα πάρτι αρραβώνων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η 28χρονη ηθοποιός το γιόρτασε όπως πραγματικά ήθελε και στη φωτογραφία που επισημάνθηκε ήταν απλά μια κούκλα.

Οι στυλίστες της Jennifer Lawrence, Jill Lincoln και Jordan Johnson, ανέβασαν μια φωτογραφία της με το παραμυθένιο φόρεμά της και έγραψαν μια πολύ όμορφη λεζάντα. «Να ΄τη έρχεται. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για τη Jennifer Lawrence που γίνεται #Mrs Maroney. Αυτό το σαββατοκύριακο γιορτάσαμε μαζί με τη Jennifer και τον μέλλοντα σύζυγό της», έγραψαν στο caption της φωτογραφίας, με την Jennifer να δείχνει τρομερά ενθουσιασμένη και χαρούμενη.

Να σου θυμίσουμε πως πριν από κάποιους μήνες η 28χρονη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε με τον Cooke Maroney, και έκτοτε διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.