Η Kim Kardashian έκανε κάτι και όλοι νομίζουν πως βρήκαν το όνομα του μωρού της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian έκανε κάτι και όλοι νομίζουν πως βρήκαν το όνομα του μωρού της

Τι έγινε αυτή τη φορά;

Πριν από τέσσερις ημέρες η Kim Kardashian έγινε μαμά για τέταρτη φορά και απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας ένα υγιέστατο αγοράκι. Όπως η ίδια έγραψε σε ανάρτησή της στα social media, ο μικρούλης είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο από τα 4 παιδιά της και όλοι τον λατρεύουν ήδη. Και μπορεί ήδη το νέο μέλος των Kardashian-West να βρίσκεται 4 μέρες στη ζωή, όμως δεν έχουμε μάθει ακόμη το όνομά του.

Η τηλεπερσόνα μάλλον ακολουθεί τα χνάρια της Meghan Markle ως προς την εμφάνιση τους μωρού της και την αποκάλυψη του ονόματός του, μία κίνησή της όμως έκανε τους fans της να πιστεύουν πως μάλλον ανακάλυψαν το όνομα που θα του δώσουν.

Στην ανάρτηση που έκανε η Kim Kardashian σχετικά με το baby shower του μωρού στο τέλος αυτής είχε ένα emoji ένα μικρό αρκουδάκι, αναφέροντας πως το όνομα του μωρού είναι μάλλον Bear. Και δεν το παρατήρησε μόνο ένας fan αλλά αρκετοί, γράφοντας: «Bear West», «σίγουρα θα τον πουν Bear και υπάρχουν και αποδείξεις.

Ποιες είναι οι αποδείξεις αυτές; Πρώτον το emoji με το αρκουδάκι και δεύτερο η ομάδα του αμερικανικού ποδοσφαίρου Chicago Bears. Επιπλέον ο Kanye είναι από το Chicago, κι έτσι έχουν ονομάσει και το τρίτο τους παιδάκι. Τι πιστεύεις εσύ; Είναι όντως Bear το όνομά του;