Ακούσαμε τον πρίγκιπα Harry να μιλάει για τον Archie και "λιώσαμε" (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ακούσαμε τον πρίγκιπα Harry να μιλάει για τον Archie και "λιώσαμε" (video)

Μα πόσο υπέροχος μπαμπάς είναι;

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο πρίγκιπας Harry από την προηγούμενη (6 Μαΐου) Δευτέρα που η Meghan Markle έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Ο Archie Harrison έχει ξετρελάνει γονείς, θείους, γιαγιάδες και παππούδες, αλλά και όλο το κοινό ανά τον κόσμο που περίμενε καρτερικά την γέννηση του.

Μέχρι στιγμής τον έχουμε δει –περίπου- τρεις φορές και κάθε του φωτογραφία ρίχνει το διαδίκτυο. Αυτή τη φορά ένα viral video κάνει τον γύρο του κόσμου, μόνο που σε αυτό δεν απαθανατίζεται ο Archie, αλλά ο Harry που μιλάει γι’ αυτόν. Ο Harry έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και την Τρίτη 14 Μαΐου επισκέφθηκε το νοσοκομείο παίδων του Oxford. Εκεί συνάντησε και γνώρισε τον Jay, έναν μικρό ασθενή ο οποίος έδωσε στον Harry ένα μπλε μπαλόνι σε σχήμα ζώου για τον μικρό Archie. Και τότε ξεκίνησε ο πιο γλυκός διάλογος που έχουμε ακούσει ποτέ, με τον Harry να μας κάνει να «λιώνουμε».

Sussex Royal: Το ρεκόρ του Harry και της Meghan στο Instagram είναι απίστευτο

Δες το βίντεο παρακάτω για τη συνομιλία τους, αλλά και για να ακούσεις τι είπε ο δούκας του Sussex για τον νεογέννητο γιο του.