Η κίνηση του Tristan Thompson στο Instagram ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση του Tristan Thompson στο Instagram ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις

Και δεν ήταν καθόλου θετικές

Η γιορτή της μητέρας πέρασε και ο Tristan Thompson τη γιόρτασε στο Instagram όπως έπρεπε. Ή περίπου όπως έπρεπε. Ο νεαρός μπασκετμπολίστας και πρώην σύντροφος της Khloe Kardashian έχει δύο παιδάκια, ένα με τη reality star κι ένα με την πρώην του Jordan Craig, όμως τα χρόνια πολλά του την Κυριακή είχαν αποδέκτη μόνο μία γυναίκα. Και αυτή δεν ήταν καμία από τις δύο πρώην συντρόφους του.

Ο Tristan ανέβασε μία φωτογραφία με την μητέρα του στην οποία έγραψε: «Σ’ αγαπώ μαμά. Είμαι ευλογημένος που έχω μια μαμά που με αγαπάει όπως εσύ και που είναι πρόθυμη να θυσιάσει τα πάντα για τα παιδιά της», ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν δύο story με τα δύο τους παιδιά. Ωστόσο πουθενά δεν είδαμε ούτε μία αναφορά για χρόνια πολλά στις μαμάδες των παιδιών του (Jordan και Khloe).

Και αυτό είναι κάτι που δεν είχε και την καλύτερη απήχηση στον κόσμο, αφού όλοι ανέφεραν πως παρά τα όσα έκανε και στις δύο, θα μπορούσε να κρατήσει τα προσχήματα και να στείλει έστω μια ευχή στις μαμάδες των δύο παιδιών του. Αντ’ αυτού αρκέστηκε απλά να ανεβάσει μια φωτό του γιου του, αλλά και της True η οποία απαθανατίζεται να διαβάζει ένα παιδικό βιβλίο.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.