Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana μόλις επιβεβαίωσε τα νέα για την προσωπική της ζωή

Πατούλια Κατερίνα
Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana μόλις επιβεβαίωσε τα νέα για την προσωπική της ζωή

Νέος δέσμος για την ανιψιά της Diana

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana έρχεται για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο. Η 28χρονη αγαπημένη των μίντια, Lady Kitty Spencer, επιβεβαίωσε την είδηση που φημολογούνταν για την προσωπική της ζωή το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το μοντέλο που μεγάλωσε στη Νότιο Αφρική και ζει στο Λονδίνο, διατηρεί δεσμό με τον 60χρονο Michael Lewis με τον οποίο εθεάθησαν αγκαλιά στη Νέα Υόρκη.

Στην περίπτωση της ανιψιάς της Diana που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο περσινό γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, ο έρως σίγουρα δεν κοιτά χρόνια, μιας και ο καλός της την περνάει 32 ολόκληρα χρόνια. Οι δύο ερωτευμένοι είχαν εντοπιστεί από τον φακό των παπαράτσι στις αρχές Μαΐου, οπότε και βρέθηκαν σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και πάλι και μάλιστα στο ίδιο ξενοδοχείο όπου έλαβε χώρα και το baby shower της Meghan Markle στα τέλη Ιανουαρίου.



Ο αγαπημένος της Kitty είναι ιδιοκτήτης φίρμας ρούχων, της Whistles, που έχει καταστήματα στην Αμερική και το Λονδίνο ενώ η περιουσία του ξεπερνά τα 80 εκατομμύρια λίρες.

Πριν τον Lewis η Kitty ήταν ζευγάρι με τον επίσης μεγαλύτερο της, τον 48χρονο Niccolo Barattieri di San Pietro για τέσσερα χρόνια με τον οποίο χώρισε το 2017.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς η Lady Kitty είναι ανιψιά της Diana, η απάντηση είναι στην gallery παρακάτω