Ο πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian εξομολογήθηκε κάτι που μας σόκαρε πραγματικά

Ο πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian εξομολογήθηκε κάτι που μας σόκαρε πραγματικά

Ο πρώην σύζυγος την Khloe μιλάει για την μεγάλη του εμμονή

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό People Αμερικής έδωσε ο μπασκετμπολίτσας Lamar Odom και πάλαι ποτέ σύζυγος της Khloe Kardashian.

Ο 39χρονος αθλητής αποκάλυψε την εξάρτηση που έχει από το σεξ και τα ναρκωτικά που λίγο έλειψε πριν χρόνια να του κοστίσουν την ζωή του.

Σε μια εξομολόγηση που δεν έχει ξανακάνει, ο Lamar παραδέχεται πως είχε εμμονή με το σεξ και συγκλονίζει:

«Ήμουν εθισμένος στο σεξ από τότε που μπορώ να με θυμηθώ. Είναι εξαρτημένος από το σεξ», παραδέχεται ο Lamar που ήταν παντρεμένος με την Khloe για τέσσερα χρόνια πριν τον χωρισμό τους το 2013 και συνεχίζει:

«Έχω βρεθεί ερωτικά με περισσότερες από 2.000 γυναίκες. Μπορώ να υπολογίσω και πολλές στρίπερ. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, έπρεπε απλά να τις πληρώνω, αλλά δεν τις λογίζω σαν κάτι λιγότερο. Κάποια στιγμή έφτασα να έχω δει κάθε ταινία πορνό. Εκεί καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλά».

Όσο για την εξάρτηση από τα ναρκωτικά, ο Odom παραδέχεται πως το σεξ ήταν κι εκεί πρόβλημα;

«Έκανα ναρκωτικά γιατί ήξερα ότι θα διπλασιάσω την απόλαυση».

Ο παίκτης, παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε έναν οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας, το 2015, από υπερβολική δόση ναρκωτικών και εξομολογείται:

«Ήταν ένα ξύπνημα για μένα, ότι όλο αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».



Όσο για την εξάρτηση από τα ναρκωτικά, ο Odom παραδέχεται πως το σεξ ήταν κι εκεί πρόβλημα; «Έκανα ναρκωτικά γιατί ήξερα ότι θα διπλασιάσω την απόλαυση». Ο παίκτης, παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε έναν οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας, το 2015, από υπερβολική δόση ναρκωτικών και εξομολογείται: «Ήταν ένα ξύπνημα για μένα, ότι όλο αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».



Πάντως, πέρα από την εμμονή του με το σεξ, ο Λαμάρ δεν δίστασε να μιλήσει και για την αγαπημένη του Khloe με την οποία χώρισαν πριν πέντε χρόνια και εξομλογήθηκε τα εξής:

Δες την παρακάτω gallery.