Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τα ψευδή δημοσιεύματα για τον γάμο της (video)

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τα ψευδή δημοσιεύματα για τον γάμο της (video)

H απάντηση της παρουσιάστριας ήταν καυστική και η Φαίη την στήριξε

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στο Πρωινό και στην Φαίη Σκορδά για το δημοσίευμα ενός site που την ήθελε να χωρίζει από τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη και έκανε έξαλλη πριν μερικές ημέρες.

Όπως θυμάσαι, η παρουσιάστρια του Άλφα, είχε σπεύσει να απαντήσει και στο Instagram διαψεύδοντας την είδηση που μιλούσε και για πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Τσολάκη και στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα.



«Εμένα το να χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος κάτι τόσο ιερό, προσωπικό και ευαίσθητο, ανάμεσα σε άλλα ανυπόστατα πράγματα, με έκανε να θυμώσω πάρα πολύ. Η απόδειξη όλων των πραγμάτων είναι η αλήθεια αλλά εμένα εκείνο είναι το όριό μου. Για κάθε γυναίκα, η εγκυμοσύνη είναι ένα ιερό θέμα, στην Ελλάδα είναι σκάνδαλο το να είναι μια κοπέλα παντρεμένη 1,5 χρόνο και να μην έχει κάνει παιδί. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Είναι τραγικό και αστείο αυτό. Η μαμά το είχε δει και δεν μου το είχε πει. Επειδή σκέφτηκα ότι θα πάρει έκταση όλο αυτό, ήθελα να υπάρχει και δικιά μου απάντηση. Δεν έχω ξαναμπεί στη διαδικασία να απαντήσω ξανά, αισθάνθηκα καλά που το έκανα» εξήγησε η Τσολάκη.

Από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά είπε ότι σε ένα αντίστοιχο δημοσίευμα στην ίδια στήλη, σκέφτεται να κινηθεί νομικά.