Τώρα καταλάβαμε γιατί ο Harry και η Meghan αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στο Frogmore Cottage

Πατούλια Κατερίνα
Τώρα καταλάβαμε γιατί ο Harry και η Meghan αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στο Frogmore Cottage

Το σκάνδαλο με τις κλεμμένες φωτογραφίες και η δικαίωση

Είναι σαφές πια το τι οδήγησε τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, να ανακαινίσουν και να μετακομίσουν τελικά στο Frogmore Cotttage πολύ κοντά στο Windsor κι όχι στο Oxfordshire όπου έμεναν αμέσως μετά το γάμο τους.

Τι έχει συμβεί; Τον Ιανουάριο το Splash News και το Picture Agency, μίσθωσαν dron το οποίο πέταξε πολύ κοντά στην ιδιωτική κατοικία του ζεύγους Sussex και τράβηξε φωτογραφίες τόσο από την τραπεζαρία, το σαλόνι όσο και από το υπνοδωμάτιο του πρίγκιπας και της αγαπημένης του.

Η μήνυση από την πλευρά του Harry ήταν άμεση και μόλις χθες ήρθε και η απολογία από τα Μέσα για λογαριασμό των οποίων τραβήχτηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες.

Αποτέλεσμα της μήνυσης ήταν το Splash να σταματήσει να πουλάει ή να δημοσιεύει τις εν λόγω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν χωρίς άδεια σε ιδιωτική περιουσία και έχει την υποχρέωση να σταματήσει την αναπαραγωγή τους και σε άλλα μίντια που είχαν αγοράσει και αναπαράγει το εν λόγω υλικό ενώ το εν λόγω πρακτορείο δεσμεύτηκε πως δεν θα επιχειρήσει στο μέλλον τέτοια καταπάτηση της ιδιωτικότητας της οικογένειας του πρίγκιπα.

Η αντίδραση του Harry στην απολογία του Splash ήταν άμεση. Δες την στην παρακάτω gallery