Τι γιορτάζουν σήμερα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι γιορτάζουν σήμερα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle;

Πόσο μεγάλη fan τους είσαι για να δούμε

Εχτές ήταν ο τελικός της Eurovision, ο οποίος μονοπώλησε ι το ενδιαφέρον αρκετών ανθρώπων ανά τον κόσμο. Αν όμως δεν ανήκεις στην κατηγορία των Eurofan, τότε είχες κάπου αλλού το μυαλό σου. Εκεί που καταβάθος το έχουμε κι εμείς. Προετοιμαζόμαστε για μία από τις πιο όμορφες Κυριακές, και αυτό γιατί είμαστε σίγουρες πως σε λίγες ώρες στο Instagram account του Sussex Royal θα δούμε την πιο όμορφη φωτογραφία.

Ακόμη αναρωτιέσαι γιατί ή μήπως έχεις καταλάβει τι γιορτάζουν σήμερα ο Harry με τη Meghan; Πολύ σωστά. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex γιορτάζουν έναν χρόνο παντρεμένοι και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ μαζί με τον καρπό του έρωτά τους αγκαλιά. Ήταν 19 Μαΐου του 2018 όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor.

Τι να πρωτοθυμήθουμε από αυτή την υπέροχη μέρα; Την είσοδο της Meghan στην εκκλησία πλάι στον Κάρολο; Τον Harry να ευχαριστεί τον μπαμπά του; Ή μήπως την υπέροχη εκείνη στιγμή που της σήκωσε το βέλο και της είπε «you look amazing»;

Το φιλί στην κορυφή της σκάλας, αλλά και η χορωδία που τραγούδησε το «Stand by me» είναι από αυτά που θα μείνουν για καιρό χαραγμένα στο μυαλό μας.



Μέχρι τη φωτογραφία λοιπόν θυμήσου τον γάμο τους μέσα από την παρακάτω gallery.