Η Kim Kardashian μας δείχνει πρώτη φορά τον γιο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian μας δείχνει πρώτη φορά τον γιο της

Και αποκαλύπτει το όνομά του

Την προηγούμενη Παρασκευή η Kim Kardashian έγινε μαμά για τέταρτη φορά, όταν η παρένθετη μητέρα που είχε «προσλάβει» έφερε στον κόσμο το μωράκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η reality star μέσα από το Twitter της, ενώ μερικές ώρες αργότερα έγραψε και στο Instagram της πόσο ήσυχος και ήρεμος είναι.

Χρειάστηκε μία εβδομάδα και κάτι για να δούμε τον νεογέννητο γιο της, αλλά και να μάθουμε το όνομα του μωρού και αυτό εν τέλει έγινε εχθές αργά το βράδυ (ώρα Ελλάδας).

Πιστέψαμε πως η Kim ακολούθησε κάπως τα βήματα της Meghan με το να μη μας δείχνει το μωρό της, όμως η αναμονή ανταμείφθηκε. Η reality star ανέβασε χθες το βράδυ μία φωτογραφία του μικρούλη, ο οποίος κοιμόταν στην κούνια του και φαινόταν πολύ ήρεμος και γλυκός.

Η φωτογραφία της είχε τη μορφή μηνύματος από τον Kanye West προς εκείνη, με ευχές για την γιορτή της μητέρας. Οκ, μας το έδειξε κάπως καθυστερημένα, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία. Δεν μπορούμε ακόμη να σου πούμε με ποιον μοιάζει γιατί είναι κάπως μακρινή η φωτό, είναι όμως γλύκας.

«Υπέροχη γιορτή της μητέρας με τον ερχομό του τέταρτου παιδιού μας. Νιώθουμε πραγματικά ευλογημένοι, έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε», έγραφε το μήνυμα που έλαβε η Kim Kardashian. Όσο για το όνομα του μικρούλη; Θα το μάθεις στη gallery παρακάτω.