Ο πρίγκιπας Harry άφησε τη Meghan και τον γιο του σπίτι κι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry άφησε τη Meghan και τον γιο του σπίτι κι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση

Μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του

Η σημερινή μέρα για τον πρίγκιπα Harry δεν ήταν μέρα ξεκούρασης με την οικογένειά του, αφού έπρεπε να συνοδέψει τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, στον γάμο της Lady Gabriella Windsor, κόρης του πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας Michael του Kent. Ο δούκας του Sussex άφησε στο σπίτι τη σύζυγό του Meghan Markle και τον γιο τους Archie Harrison και πήγε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor, όπου κι έγινε ο γάμος.

Αυτός ήταν ο τρίτος royal γάμος μέσα σε έναν χρόνο και έγινε ακριβώς εκεί που τελέστηκε και ο γάμος του Harry και της πριγκίπισσας Ευγενίας. Η Lady Gabriella, η οποία βρίσκεται στην 52η θέση για τη διαδοχή του θρόνου, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Thomas Kingston, με τον οποίο παρεμπιπτόντως κάποτε έβγαινε και η Pippa Middleton.

Plot twist: Η Pippa παρευρέθηκε στον γάμο με τον σύζυγό της, James Matthews. Στον γάμο παρευρέθηκε επίσης και ο αδερφός της Kate Middleton και της Pippa, James Middleton, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του, Alizee Thevenet. Ο Harry έφτασε στο παρεκκλήσι με την Sophie Winkleman, η οποία είναι παντρεμένη με τον αδερφό της νύφης, Lord Frederick, αλλά και με τη θεία του πριγκίπισσα Άννα.

Δες στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες του Harry από τον γάμο, αλλά και τη νύφη.