Τελικός Eurovision 2019: Η Queen της pop Madonna τα έδωσε όλα επί σκηνής (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τελικός Eurovision 2019: Η Queen της pop Madonna τα έδωσε όλα επί σκηνής (video)

Δες τι συνέβη στο stage με την εμφάνιση της Madonna

Από τότε που ανακοινώθηκε η ημερομηνία για τον τελικό της Eurovision, η είδηση πως στο stage του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου του Τελ Αβίβ, θα εμφανιστεί η Madonna κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η βασίλισσα της pop τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο Ισραήλ και μόλις ταρακούνησε για τα καλά το Expo Tel Aviv.

Δεν είναι και λίγο να βρίσκεσαι στην Eurovision και να βλέπεις από κοντά τη Madonna. H 60χρονη τραγουδίστρια ήρθε στο Ισραήλ με ιδιωτικό τζετ και 180 άτομα επιτελείο. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στο stage και μας έκανε να διασκεδάσουμε μαζί της. Η Madonna ξεσήκωσε το κοινό, αλλά και τους eurofans ανά τον κόσμο και μας έκανε να πιστέψουμε πως βρισκόμαστε κι εμείς στο Tel Aviv.

Η Μadonna την οποία περιμέναμε και περιμέναμε μέχρι να βγει στη μία ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα, εμφανίστηκε ερμηνεύοντας το Like a Prayer.



Σκοτεινό σημείο στην εμφάνιση της βασίλισσας της ποπ ήταν οι μικρές φωνητικές της αστοχίες που σχολιάστηκαν στα social media.

Η Madonna, που πραγματικά κάτι περίεργο συμβαίνει με τους γλουτούς της, ερμήνευσε και το νέο της τραγούδι ««Future», όπου συμμετέχει ο Quavo των Migos».