Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έκανε την πρώτη royal εμφάνιση με τον σύντροφό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έκανε την πρώτη royal εμφάνιση με τον σύντροφό της

Νέος γάμος στον ορίζοντα;

Έναν χρόνο έγγαμου βίου γιορτάζουν σήμερα ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle και το γιόρτασαν ανεβάζοντας στο Instagram account τους ένα υπέροχο βίντεο, το οποίο περιείχε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους και συνοδευόταν από ένα πολύ όμορφο και τρυφερό μήνυμα. Εχθές όμως στο ίδιο μέρος όπου παντρεύτηκε ο Harry με τη Meghan και η Ευγενία με τον Jack, έγινε ένας ακόμη royal γάμος.

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και η Lady Gabriella Windsor, με τον Thomas Kingston, στον οποίο παρευρέθηκε όπως είδαμε χθες και ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος συνόδευσε τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο. Όμως εκτός από τον δούκα του Sussex και την εμφάνιση του James Middleton με τη σύντροφό του Alizee Thevenet, έκανε άλλο ένα ζευγάρι την πρώτη κοινή και επίσημη εμφάνισή του.

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Βεατρίκη, η οποία εμφανίστηκε στον γάμο με τον σύντροφό της, Edoardo Mapelli Mozzi. Ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε να κατηφορίζουν μαζί προς το παρεκκλήσι του Windsor, χωρίς ωστόσο να πιάνονται χέρι χέρι ή κάτι άλλο. Και αυτή σηματοδότησε την πρώτη της royal εμφάνιση μαζί του. Πιστεύεις μετά από αυτή την επίσημη αν μη τι άλλο εμφάνιση, αχνοφαίνεται ένας ακόμη royal γάμος στον ορίζοντα;

Δες στη gallery τη φωτό τους.