Ελένη Φουρέιρα: Τι σχέση έχει η Eurovision με το La Casa De Papel;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ελένη Φουρέιρα: Τι σχέση έχει η Eurovision με το La Casa De Papel;

Η τραγουδίστρια έχει την απάντηση

Η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ του τελικού της Eurovision έκανε μια εμφάνιση, η οποία θα μείνει για καιρό χαραγμένη στη μνήμη μας. Βλέπεις το outfit της δεν άφησε σχεδόν τίποτα στη φαντασία μας, και για μια ακόμη φορά έβαλε φωτιά στη σκηνή με το ταπεραμέντο της, κι ας μην τραγούδησε το Fuego. Τι σχέση έχει όμως η Eurovision με το La Casa De Papel;


https://www.instagram.com/p/BxpF2Nvi3jZ

Η τραγουδίστρια εχθές λίγες ώρες πριν την έναρξη, ανέβασε ένα βίντεο στο account της με ένα teaser του Netflix και κάπως μπερδευτήκαμε.


https://www.instagram.com/p/BxnSLs8jjQS

Σου έχουμε όμως την απάντηση. Η καμπάνια του Netflix Espana δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ώρες πριν τον τελικό της Eurovision. Το spot είναι μία ευφάνταστη παρωδία του «La Casa De Papel», όπου σύμφωνα με το σενάριο, η Betty Missiego, που εκπροσώπησε την Ισπανία στην Eurovision του 1979 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, συγκεντρώνει μία επίλεκτη ομάδα Ισπανών καλλιτεχνών που έχουν πάρει μέρος στο διαγωνισμό με στόχο τι άλλο; Να κλέψουν το κρυστάλλινο μικρόφωνο, το τρόπαιο που παίρνει ο νικητής και να το επιστρέψουν στη χώρα τους που δεν έχει καταφέρει να πάρει μία νίκη εδώ και 40 χρόνια.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η μόνη μη Ισπανίδα εκπρόσωπος που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, το οποίο γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται με την κωδική ονομασία «Lisboa» aka Λισαβόνα, το όνομα της πόλης δηλαδή στην οποία έγινε η περσινή Eurovision, φορώντας την ολόσωμη φόρμα με την οποία μάγεψε και ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας το Fuego.

Δες ολόκληρο το βίντεο παρακάτω.