Eurovision 2019: Βρήκαμε το Instagram του Luca Hänni & ιδού οι λόγοι για να τον ακολουθήσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Eurovision 2019: Βρήκαμε το Instagram του Luca Hänni & ιδού οι λόγοι για να τον ακολουθήσεις

Plus: 3 πράγματα που δεν ήξερες για τον Ελβετό τραγουδιστή

Ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision αποτελεί ήδη παρελθόν, με τον Duncan Laurence -και το Arcade- να φεύγει νικητής από το Expo Tel Aviv. Και μπορεί το τραγούδι της Ολλανδίας να ήταν πολύ όμορφο και φαβορί από τη μέρα που κυκλοφόρησε, όμως από το βράδυ του δεύτερου ημιτελικού, ένα ακόμη τραγούδι άρχισε να ανεβαίνει πολύ ψηλά στα προγνωστικά. Ο λόγος για το «She got me», το τραγούδι της Ελβετίας, την οποία εκπροσώπησε επάξια ο Luca Hänni.

Το αγόρι αυτό ξετρέλανε το τηλεοπτικό κοινό, και πιο συγκεκριμένα το γυναικείο φύλο και αν δεις τις φωτογραφίες του θα καταλάβεις τον λόγο. Το Twitter ξέσπασε σε σχόλια με την εμφάνιση του Luca, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον παρομοίασαν (στο στυλ) με την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego της. Είναι αλήθεια πως η μουσική και το σκηνικό σου έφερναν στο μυαλό την περσινή συμμετοχή της Κύπρου.

Όπως και να έχει ο Luca ήταν υπέροχος και κατάφερε με το τραγούδι του να κατακτήσει την τέταρτη θέση τη βραδιά του τελικού. Εμείς βρήκαμε το Instagram του και στη gallery θα δεις γιατί πρέπει να τον ακολουθήσεις.