Ζει την κάθε μέρα σαν να είναι η... Kate Moss! Δες την απίστευτη ομοιότητά τους

2 SHARES

Αυτή η γυναίκα είναι ο «κλώνος» της Kate Moss.

Η 38χρονη Denise Ohnona από το Λάνκασιρ της Αγγλίας ζει τη... ζωή της Kate Moss και αυτό γιατί όλοι την μπερδεύουν με το πασίγνωστο μοντέλο. Η Denise, μετά τη γέννα του πρώτου της παιδιού, πήρε αρκετό βάρος και πρoτού ξαναβρεί τον εαυτό της και αλλάξει την εμφάνισή της, κλήθηκε να διαχειριστεί ένα διαζύγιο με τον σύζυγό της. Πλέον, η μαμά δύο παιδιών, απολαμβάνει τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στο σώμα της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που paparazzi τη φωτογραφίζουν σε κάθε είδους έξοδό της, από το σούπερ-μάρκετ μέχρι το κλαμπ, μπερδεύοντάς την με την αληθινή Kate Moss!


«Όταν άρχισαν να με φωτογραφίζουν, ντρεπόμουν και ένιωθα μέρος μιας απάτης, ότι έγινα η… Fake Moss. Στη συνέχεια, άρχισα να το απολαμβάνω και το έβρισκα πολύ κολακευτικό. Ποια δεν θα ήθελε να την μπερδεύουν άθελά τους με την Kate Moss;» δήλωσε η 38χρονη μητέρα.


«Όταν χώρισα με τον σύζυγό μου αφοσιώθηκα στο να είμαι single mum και έχασα την επαφή με τη μόδα, παράτησα το γυμναστήριο. Όταν με συναντούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν ότι μοιάζω με την Kate, τότε άρχισα να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου και τη γυμναστική ξανά!» λέει με ισχυρή πλέον δόση αυτοπεποίθησης η Denise.

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ