Επιτέλους ένα φυσιολογικό σώμα: Η 28χρονη star ποζάρει με μαγιό και μας αφήνει άφωνες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους ένα φυσιολογικό σώμα: Η 28χρονη star ποζάρει με μαγιό και μας αφήνει άφωνες

Μα δες πόσο ωραίο σώμα έχει

Στα 28 της χρόνια η διάσημη ηθοποιός έχει καταφέρει να φτιάξει το δικό της όνομα στην παγκόσμια βιομηχανία του κινηματογράφου, κάνοντας όλο τον κόσμο να μιλάει γι’ αυτήν. Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στις Κάννες για την πρεμιέρα της ταινίας Once Upon A Time In Hollywood του Quentin Tarantino στην οποία και πρωταγωνιστεί και φυσικά για μία ακόμη φορά έστρεψε τα βλέμματα πάνω της.

Πριν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί μαζί με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της, η 28χρονη αποφάσισε να κάνει μερικές βουτιές στη θάλασσα, με τον φωτογραφικό φακό να μην ξεκολλάει από πάνω της. Ο λόγος για τη Margot Robbie, η οποία απαθανατίστηκε στην παραλία Eden Roc, και εκτός από τις κολυμβητικές και καταδυτικές της ικανότητες, μας έδειξε και το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Margot Robbie έχει ένα απίστευτο σώμα, που όμως δεν θυμίζει σε τίποτα τα μοντέλα της Victoria’s Secret. Η 28χρονη ηθοποιός δεν είναι το αδύνατο αυτό κορίτσι που θα το δεις και θα πεις «μα τι τρώει και είναι έτσι». Αντιθέτως έχει τις καμπύλες της και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.



Με πληροφορίες από τη DailyMail