Θες να δουλέψεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ; Τότε πρέπει να συμπληρώσεις την αίτηση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θες να δουλέψεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ; Τότε πρέπει να συμπληρώσεις την αίτηση

Κάποιος πανικός μας έπιασε με αυτή την είδηση

Εάν το όνειρό σου κάποια στιγμή ήταν να βρεθείς δίπλα στην βασιλική οικογένεια για λίγο ή έστω να δουλέψεις γι’ αυτή, τώρα η βασίλισσα Ελισσάβετ σου δίνει την ευκαιρία που έψαχνες. Η μονάρχης της Αγγλίας σύμφωνα με τις πληροφορίες προσλαμβάνει social media manager και αν θες μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση.

Η full time απασχόληση (37,5 ώρες την εβδομάδα) έχει μισθό περίπου στα 38 χιλιάδες δολάρια (ή 30 χιλιάδες λίρες Αγγλίας) και βασίζεται στην εμπειρία, περιλαμβάνει διάφορα οφέλη και δεν έχει ως έδρα της το παλάτι του Buckingham. Μέρος της περιγραφής της αίτησης αναφέρει: «Θα δημιουργείτε περιεχόμενο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ψηφιακές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του website μας που ξεκίνησε πρόσφατα, ενώ μέρος της δουλειάς είναι η εύρεση και η σύνταξη άρθρων».

Εάν εσύ λοιπόν έχεις μία έφεση στα social media, σου αρέσει να ανεβάζεις έξυπνα post στο Twitter, να boost- άρεις (προωθείς) Facebook posts και αγαπάς τους royals, τότε ίσως έχεις μια ευκαιρία να ενσωματωθείς στο προσωπικό του παλατιού. Η βασίλισσα ψάχνει άτομο για να ενισχύσει τη social media ομάδα της, της οποίας το μελλοντικό γραφείο ίσως και να βρίσκεται μέσα στο παλάτι του Buckingham.

Σίγουρα χρειάζονται κάποια προσόντα γι’ αυτή τη θέση – θα τα δεις στη gallery παρακάτω- όμως αν πληροίς τις προϋποθέσεις τότε δεν έχεις παρά να κάνεις την αίτησή σου σε αυτό εδώ το site. Καλύτερα να βιαστείς, γιατί η αίτηση λήγει την Κυριακή 26 Μαΐου.