Ο Archie Harrison έχει νέες επισκέψεις και δεν φαντάζεσαι ποιος πήγε να τον δει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Archie Harrison έχει νέες επισκέψεις και δεν φαντάζεσαι ποιος πήγε να τον δει

Λες να είναι αυτή και η νονά του μωρού;

Έχουν περάσει μόλις μερικές εβδομάδες από τότε που γεννήθηκε ο Archie Harrison Mountbatten Windsor και οι φορές που τον έχουμε δει δεν ξεπερνούν τα δάχτυλα του ενός χεριού. Εκείνος ωστόσο και η Meghan Markle συνεχίζει να δέχεται κανονικά επισκέψεις, προκειμένου να γνωρίσει φίλους και συγγενείς. Και αφού τον είδαν τα βασικά μέλη της βασιλικής οικογένειας, τώρα σειρά έχουν οι φίλοι.

Και φυσικά η πρώτη επίσκεψη στον μικρό Archie δεν θα μπορούσε παρά να είναι από την κολλητή φίλη της της Meghan Markle, Jessica Mulroney. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά μετά το baby shower που θα δει τη φίλη της, αλλά και τον νεογέννητο γιο της. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη Sun, η 39χρονη απαθανατίστηκε στο Pearson International Airport του Toronto να επιβιβάζεται σε πτήση για Λονδίνο, παρέα με την 5χρονη κόρη της Ivy.

Μάλιστα μερικά 24ωρα νωρίτερα είχε ανεβάσει και η ίδια στο Instagram account της μια φωτογραφία με την κόρη της και δύο ίδια ζευγάρια παπούτσια, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ετοιμάζονται για ταξίδι μαμά/κόρης.

Δες στη gallery παρακάτω τις φωτογραφίες της.