Το διάσημο μοντέλο ποζάρει σε βρεφική ηλικία στο Instagram και σίγουρα δεν θα την αναγνωρίσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο μοντέλο ποζάρει σε βρεφική ηλικία στο Instagram και σίγουρα δεν θα την αναγνωρίσεις

Σου θυμίζει κάποια;

Η έκφραση «tbt» (aka throwback Thursday) είναι αυτή η τακτική που ακολουθούν οι αγαπημένοι μας celebrities Έλληνες και ξένοι, και μας δείχνουν φωτογραφίες από την παιδική ή εφηβική τους ηλικία, και που συνήθως δεν τους αναγνωρίζουμε. Και αυτό συνέβη και με το διάσημο πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret, η οποία ανέβασε στο account της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία δεν θα την καταλαβαίναμε με τίποτα αν δεν βλέπαμε το όνομά της.

Το σωστό θα ήταν να μη σου πούμε ποια είναι και να σε αφήσουμε μόνη σου να μαντέψεις, όμως δεν θέλουμε να σε ταλαιπωρούμε. Θα σου πούμε αρχικά πως παντρεύτηκε σχετικά πρόσφατα, ενώ πριν από δύο μήνες περίπου μας ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι.

Ο λόγος για τη Miranda Kerr, η οποία έχει έναν γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Orlando Bloom, ενώ τώρα περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγό της, Evan Spiegel. Περιμένοντας λοιπόν το τρίτο της παιδάκι, η star ανέβασε στο account της μια δική της φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, και πιστεύουμε πως ούτε κι εσύ θα την αναγνώριζες.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery και θα καταλάβεις.