Η προσωπική εξομολόγηση της Νάντιας Μπουλέ που δεν περιμέναμε

Η προσωπική εξομολόγηση της Νάντιας Μπουλέ που δεν περιμέναμε

Ήταν ίσως από τις λίγες φορές που η ηθοποιός και πρώην παρουσιάστρια μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια σε τηλεοπτική κάμερα.

Η Νάντια Μπουλέ απέχει από την τηλεόραση εδώ και χρόνια και ασχολείται πλέον με την υποκριτική και το τραγούδι. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που οι κριτικές που έχει πάρει είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλές

Αν και οι επιλογές της είναι επιτυχημένες η Νάντια έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση τόσο όσον αφορά την παρουσίαση αλλά και όσον αφορά τις συνεντεύξεις της. Το μεσημέρι της Τρίτης η Νάντια επέλεξε να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και άνοιξε την καρδιά της στην Νάνσυ Παραδεισάνου. Μάλιστα η ξανθιά ηθοποιός δε δίστασε να αναφερθεί στην εδώ και πέντε χρόνια σχέση της αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί. Συγκεκριμένα είπε:

«Το παιδί έχει πάρα πολλές ευθύνες, οπότε πρέπει να είσαι έτοιμος, να έχεις κάνει ένα κύκλο. Εγώ νιώθω πως δεν έχω ολοκληρώσει τον προσωπικό μου κύκλο για να μπορέσω να προχωρήσω παρακάτω…».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της έκανε και μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή που δεν περιμέναμε. Τι είπε; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εξομολόγησή της.