Δεν θα αναγνωρίσεις τις Khloe και Kourtney σε αυτή τη #tb φωτογραφία τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν θα αναγνωρίσεις τις Khloe και Kourtney σε αυτή τη #tb φωτογραφία τους

Μιλάμε για απίστευτη αλλαγή

Η οικογένεια Kardashian είναι μία από τις πιο διάσημες οικογένειες τα τελευταία χρόνια και κάθε μέρα έχει και κάτι καινούργιο να σου παρουσιάσει. Οι διάσημες αδερφές παίρνουν αμύθητα ποσά για ένα και μόνο post στο Instagram και δεν διστάζουν να μας δείχνουν την προσωπική τους ζωή μέσα από το show τους το Keeping Up With The Kardashians. Και αυτό δεν είναι το μόνο show που υπάρχει στην οικογένεια, αφού τόσο η Khloe, όσο και η Kourtney (μαζί με την Khloe) έχουν ακόμη ένα.

Και όσον αφορά στο δεύτερο show αυτό μας θύμισε η Khloe πριν από μερικές ημέρες, όταν και πόσταρε στο account της, μια φωτογραφία με την αδερφή της Kourtney, την οποία και σύγκρινε με μία του παρελθόντος. Πιο συγκεκριμένα ανέβασε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες με την αδερφή της, μια πρόσφατη, μία αρκετών χρόνων πριν και σχεδόν δεν τις αναγνωρίσαμε.

Khloe και Kourtney πόζαραν με τα μαγιό τους επάνω σε ένα σκάφος και θύμισε τη φωτογραφία όπου και πάλι οι δυο τους τότε προωθούσαν τη σειρά τους Kourtney & Khloe take Miami. Η διαφορά ήταν τεράστια τόσο στις δύο φωτογραφίες, όσο και στις stars τις ίδιες.

Μια ματιά στις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω θα σε πείσει.