Θυμάσαι τη Star Hellas 2004 Βάλια Κακούτη; Δες πώς είναι σήμερα

Θυμάσαι τη Star Hellas 2004 Βάλια Κακούτη; Δες πώς είναι σήμερα

Εσύ θα την αναγνώριζες;

Έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια από τότε που η Βάλια Κακούτη μάγεψε το κοινό με την εμφάνιση της και τις αναλογίες της και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς για τη χρονιά 2004. Η μελαχρινή καλλονή ήταν μόλις 23 ετών τότε και ήταν ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της διοργάνωσης. Η νεαρή μετά την επιτυχία της στα καλλιστεία συνέχισε να ασχολείται με το modelling, ενώ κατέκτησε και την καρδιά ενός από τους πιο γοητευτικούς άντρες της Ελλάδος.

Η Βάλια ήταν για αρκετά χρόνια το κορίτσι του Νίκου Αλιάγα και ομολογούμε πως ήταν από τα πιο όμορφα διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έμεινε για ένα χρονικό διάστημα στο Παρίσι όπου και δούλεψε σαν μοντέλο, ενώ έκανε και ένα «πέρασμα» και από την τηλεόραση στο πλευρό του Γιώργου Σατσίδη και την εκπομπή Backstage. Έπειτα χάσαμε για ένα διάστημα τα ίχνη της, όμως πριν από μερικές ημέρες απαθανατίστηκε να διασκεδάζει σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας μαζί με φίλους. Ένα πράγμα παρατηρήσαμε, 15 χρόνια μετά, Βάλια είναι πιο όμορφη από ποτέ και έχουμε την εντύπωση πως δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου.

Παραμένει το ίδιο όμορφη και γοητευτική με τα μαύρα μακριά μαλλιά της, ενώ και οι αναλογίες της εξακολουθούν να μας εντυπωσιάζουν. Δεν βγήκε άδικα Star Hellas και οι φωτογραφίες που θα δεις αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη.