Αυτό το ζευγάρι το βλέπουμε πρώτη φορά σε τρυφερά τετ-α-τετ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό το ζευγάρι το βλέπουμε πρώτη φορά σε τρυφερά τετ-α-τετ

Και οι φωτογραφίες είναι τουλάχιστον συλλεκτικές

Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood είναι μία από τις αγαπημένες μας στον κόσμο της κινηματογραφικής βιομηχανίας με μία από τις αγαπημένες μας ταινίες να είναι το Leon: The professional, όπου η Natalie Portman ήταν μόνο 12 ετών. Τα απίστευτα χαρακτηριστικά του προσώπου της, της άνοιξαν πολλούς δρόμους στην επαγγελματική της καριέρα, ενώ είναι ξεκάθαρα μία πολύ καλή ηθοποιός.

Η 37χρονη είναι παντρεμένη με τον Benjamin Millepied, με τον οποίο έχει αποκτήσει και δύο παιδιά. Κι ενώ εκείνη τη βλέπουμε συχνά σε εμφανίσεις και events, είναι λίγες έως και ελάχιστες οι φορές που την έχουμε δει παρέα με τον σύζυγό της. Γι’ αυτό η εμφάνισή της πριν από μερικές ημέρες μαζί του μας ξάφνιασε πολύ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Natalie παρέα με τον σύζυγό της στο Los Feliz στην Καλιφόρνια σε μία πολύ σπάνια εμφάνισή τους και πραγματικά δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους. Τα τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού μας έκαναν να «λιώσουμε» και να κρατήσουμε στο μυαλό μας για αρκετό καιρό αυτή την τόσο τρυφερή τους στιγμή.


https://www.instagram.com/p/ByEyDPCHlW3

Με πληροφορίες από το JustJared