Meghan –Harry: Έγιναν ταινία και ο Thomas Markle αντέδρασε κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan –Harry: Έγιναν ταινία και ο Thomas Markle αντέδρασε κάπως έτσι

Κάτι μας λέει ότι μπορείς να φανταστείς

Είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα του Thomas Markle και κάπως είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Πιστέψαμε πως μετά τον ερχομό του εγγονού του θα σταματήσει να προκαλεί και να ασχολείται με τα media και το τι λένε αυτά, όμως κάναμε λάθος. Ο Thomas ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά τα έχει με την ταινία που διηγείται τη ζωή της κόρης του, Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry.

Και μάντεψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν την είδε; Ναι καλά το πας. Έγινε έξαλλος και φυσικά παραχώρησε και τις απαραίτητες δηλώσεις στα ξένα Μέσα. Συγκεκριμένα ο Thomas τα έχει βάλει όχι τόσο με το σύνολο της ταινίας, αλλά με το πώς η εταιρεία παραγωγής Lifetime, παρουσιάζει το κομμάτι στην κόντρα μεταξύ του ίδιου και της κόρης του.

Μίλησε μάλιστα στο TMZ και δήλωσε τρομερά απογοητευμένος με το πως έχει παρουσιαστεί το όλο θέμα και νιώθει πως του έχει γίνει προσωπική επίθεση από την παραγωγή. Αναφέρει επίσης πως ποτέ δεν «άδειασε» την κόρη του στον βασιλικό γάμο –σε αντίθεση με το πως το παρουσίασαν- και πως δεν μπόρεσε να παρευρεθεί εξαιτίας του χειρουργείου στην καρδιά του.

Ο Thomas δεν ενθουσιάστηκε καθόλου με όλη την ιστορία, ένιωσε θιγμένος και προσβεβλημένος και γι’ αυτόν ήταν ότι χειρότερο έχει δει.