Αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση του Πάνου Ζάρλα

Αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση του Πάνου Ζάρλα

Η ελληνική showbiz και η οικογένεια του θρηνούν

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από μία περίπου ώρα, ο θάνατος του νικητή του περσινού Power of Love, Πάνου Ζάρλα. Το σοκ ήταν τεράστιο και ακόμη και τώρα δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Ανήμερα των γενεθλίων του ο 28χρονος νεαρός έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Συγγρού, όταν και έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε.

Φίλοι, συγγενείς και fans του Πάνου θρηνούν τον άδικο θάνατό του, με τους φίλους του, όπως ο Δώρος Παναγίδης να κάνουν τα πρώτα σχόλια. Τη δική της ανάρτηση έκανε και η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Μπακοδήμου, η οποία δήλωσε συγκλονισμένη από το γεγονός.

Ποια ήταν όμως η τελευταία φορά που είδαμε τον Παναγιώτη Ζάρλα. Ο 28χρονος νεαρός και πρώην σύντροφος της Στέλλας Μιζεράκη, επίσης παίκτριας και νικήτριας του POL εργαζόταν ως barman σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, με την τελευταία του εμφάνιση να την κάνει την προηγούμενη Παρασκευή σε ένα από τα parties που διοργανώνει.

Στο account του κέντρου στο Facebook έχει ανεβάσει φωτογραφίες από τα events με τον Πάνο να απαθανατίζεται εν ώρα καθήκοντος. Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Photo credits:Banana Athens/Cartel Entertainment