Η Kylie Jenner απέκτησε νέο θαυμαστή και δεν πάει ο νους σου ποιος είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner απέκτησε νέο θαυμαστή και δεν πάει ο νους σου ποιος είναι

Στοιχηματίζουμε πως δεν θα τον βρεις

Η Kylie Jenner πρόσφατα ανακοινώθηκε πως είναι η πρώτη νεαρότερη self-made δισεκατομμυριούχος και αυτό ήταν κάτι που συζητήθηκε αρκετά εκείνο το διάστημα. Η 21χρονη reality star που είναι ήδη μαμά ενός μικρού κοριτσιού φαίνεται να έχει αποκτήσει έναν καινούργιο θαυμαστή, τον οποίο όμως στοιχηματίζουμε πως δεν πρόκειται να βρεις.

Η μικρή αδερφή των KarJenners έστειλε τη νέα της skincare συλλογή στη Rosie Huntington-Whiteley, και απ’ ότι είδαμε εκτός από εκείνη τη λάτρεψε και ο μικρός της γιος, Jack, ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του πάνω από τη συσκευασία. Εντάξει, προφανώς και δεν είχε καμία απολύτως ιδέα για το τι ήταν αυτό με το οποίο έπαιζε, φάνηκε όμως να διασκεδάζει.

Το πρώην supermodel της Victoria’s Secret ανέβασε στο account της κάποια story με τον γιο της, ο οποίος έπαιζε με το κουτί και τα προϊόντα, και στα οποία τάγκαρε και την Kylie Jenner, δηλώνοντας της, πως έχει έναν καινούργιο θαυμαστή. Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Στο σημείο αυτό να σου θυμίσουμε πως αυτή είναι μία από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε τον γιο της και είναι αλήθεια μοιάζει πολύ χαριτωμένος.