Jason Sudeikis, Eva Mendes και Taylor Lautner σε ένα «διαφορετικό» Hangover

Jason Sudeikis, Eva Mendes και Taylor Lautner σε ένα «διαφορετικό» Hangover

Ο παρουσιαστής των φετινών MTV Movie Awards αποφάσισε να κάνει την είσοδο του στην τελετή απονομής των βραβείων με έναν τρόπο που σίγουρα θα μείνει στη μνήμη των θεατών για πολύ καιρό.

Συνηθίζεται εδώ και αρκετό καιρό στις τελετές απονομής των βραβείων Oscar, οι παρουσιαστές να κάνουν την είσοδό τους στη σκηνή με ένα βίντεο-παρωδία στο οποίο πρωταγωνιστούν, όπου και συμπεριλαμβάνονται σκηνές από όλες τις ταινίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις τη χρόνιά που πέρασε και είναι προτεινόμενες για κάποιο βραβείο. Πάντα, ωστόσο, με το κωμικό αλλά και σατιρικό στοιχείο να υπερτερεί όλων των άλλων.

Ο Jason Sudeikis, φετινός παρουσιαστής των MTV Movie Awards, αποφάσισε να κάνει κάτι παρόμοιο για την είσοδό του στην τελετή απονομής την Κυριακή το βράδυ, «μπαίνοντας» μέσα στο «Hangover II» και, για να το θέσουμε απλά, αλλάζοντάς του τα φώτα.

Βάσει του παρανοϊκού σεναρίου του ολιγόλεπτου εναρκτήριου βίντεο, ο Sudeikis χάνει τον Taylor Lautner μετά από ένα βράδυ μεθυσιού και η Chelsea Handler, περσινή παρουσιάστρια των βραβείων, τον απειλεί να τον βρει πριν ξεκινήσει η απονομή. Κατά τη διάρκεια της πανικόβλητης αναζήτησής του, ο Sudeikis πέφτει πάνω στην Eva Mendes, τον Justin Timberlake, τον James Franco και άλλους ηθοποιούς –όλοι «κομμένοι» από αποσπάσματα ταινιών που πρωταγωνίστησαν φέτος- καθώς και στο πρωταγωνιστικό δίδυμο του «Μαύρου Κύκνου», στην πιο χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας...