Αναγνωρίζεις την Ελληνίδα τραγουδίστρια της φωτογραφίας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αναγνωρίζεις την Ελληνίδα τραγουδίστρια της φωτογραφίας;

Δεν έχει αλλάξει και πολύ

Την κοιτάζεις και την ξανακοιτάζεις και κάτι σου θυμίζει. Όμως δεν είσαι και πολύ σίγουρη αν είναι αυτή η γυναίκα που σου έρχεται στο μυαλό το κοριτσάκι της φωτογραφίας, και την ξανακοιτάς και στύβεις το κεφάλι σου για να βρεις τη σωστή απάντηση. Πλέον είναι μία όμορφη γυναίκα με μία υπέροχη φωνή –ίσως να έχεις πάει και σε συναυλία της- και μάλιστα παντρεύτηκε πριν από εννέα περίπου μήνες.

Και κάπως έτσι αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι πως αυτό το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφία που εν τέλει δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε, δεν είναι άλλη από τη Νατάσσα Μποφίλιου. Ναι ναι, καλά διάβασες. Η ξανθιά τραγουδίστρια με την υπέροχη και μαγευτική φωνή της καλωσόρισε το καλοκαίρι με το καλύτερο throwback ever που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Σήμερα είναι μία πανέμορφη γυναίκα που σε καθηλώνει με το βλέμμα και τη φωνή της, και εσύ δεν έχεις παρά να πατήσεις στη gallery παρακάτω και να δεις πως είναι σήμερα η Νατάσσα. Και όχι γιατί δεν ξέρεις, αλλά για να κάνεις τη σύγκριση, έχει αλλάξει καθόλου ή όχι;