Πάνος Ζάρλας: Η σπάνια και τρυφερή φωτογραφία από την παιδική του ηλικία

Πάνος Ζάρλας: Η σπάνια και τρυφερή φωτογραφία από την παιδική του ηλικία

Δες τον μαζί με τον αδερφό του

Ήταν ξημερώματα της 31ης Μαΐου, όταν το νήμα της ζωής του Πάνου Ζάρλα κόπηκε απότομα στο οδόστρωμα της λεωφόρου Συγγρού, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο νικητής του Power of Love που έφευγε από πάρτι έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του για τα γενέθλιά του έχασε τη ζωή του, όταν η μοτοσυκλέτα που επέβαινε ξέφυγε από τον έλεγχό του και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα της λεωφόρου.

Ο χαμός του 28χρονου νεαρού σκόρπισε τον πόνο στην οικογένειά του, αλλά και σε τόσους συγγενείς και φίλους. Ακόμη και οι πρώην συμπαίκτες του δεν πίστευαν πως αυτή η είδηση μπορεί να είναι αληθινή. Η μητέρα του «ράγισε καρδιές» στα social media με τις αναρτήσεις της, ενώ αποκάλυψε μέσα από το account της στο facebook την τελευταία επιθυμία του γιου της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη και ακόμη προσπαθούμε να κατανοήσουμε τι συνέβη. Ο Πάνος όπως είδαμε μέσα από τα social έχει κι έναν μικρότερο αδερφό, τον Άλεξ, ο οποίος όμως δεν είχε προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση, μέχρι που ξέσπασε στο account του. Στο Instagram account του Πάνου ανακαλύψαμε και μία φωτογραφία του από την παιδική του ηλικία, ενώ υπήρχαν και άλλες με τον αδερφό του, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα η αδυναμία που του είχε.