Natalie Portman: Δες τη στα 11 της να δίνει την πρώτη της οντισιόν (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Natalie Portman: Δες τη στα 11 της να δίνει την πρώτη της οντισιόν (vid)

Δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε

Η Natalie Portman είναι μία από τις πετυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, και η επιτυχία της αυτή ξεκινά από πολύ παλιά. Ήταν μόλις 11 ετών όταν έκανε την πρώτη της οντισιόν για την ταινία Leon, με τον Jean Reno. Αν έχεις δει την ταινία, τότε θα ξέρεις πως η Natalie είχε από μικρή πολύ ταλέντο, κάτι που ισχύει μέχρι και σήμερα.

Εικοσιπέντε χρόνια μετά η Natalie παραμένει το ίδιο γλυκιά και όμορφη και άκρως ταλαντούχα. Την έχεις δει όμως ποτέ στην οντισιόν που έδωσε το 1994 για την ταινία; Η 11χρονη τότε ηθοποιός εντυπωσίασε τους υπεύθυνους με το ταλέντο της και κέρδισε επάξια τον ρόλο. Το ντεμπούτο της στην ταινία Leon στο πλάι του Jean Reno την καθιέρωσε στον χώρο του Hollywood, ενώ έκανε τεράστια εμπορική επιτυχία, σημειώνοντας τότε 45 εκατομμύρια δολάρια.

Η εκφραστικότητα και το καθηλωτικό βλέμμα της Natalie την έκαναν να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 2000 περίπου κορίτσια και ενώ αρχικά απορρίφθηκε υπεύθυνο παραγωγής ταινιών, λόγω του ότι ήταν μόλις 11 όταν έγινε η οντισιόν, την κάλεσαν ξανά και της ζήτησαν να κάνει τη σκηνή στην οποία η Matilda θρηνεί τον χαμό του μικρού της αδερφού. Ο Luc Besson έμεινε άφωνος από την ερμηνεία της και έτσι της έδωσε τον ρόλο.