Όσα έγιναν στην γαμήλια δεξίωση της εγγονής της Grace Kelly και τι έκλεψε τις εντυπώσεις

Πατούλια Κατερίνα
Όσα έγιναν στην γαμήλια δεξίωση της εγγονής της Grace Kelly και τι έκλεψε τις εντυπώσεις

Πριγκιπικός γάμος στο Μονακό για την Charlotte Casiraghi

Τον πρώτο γάμο της Charlotte Casiraghi, την καλλονής εγγονής της Grace Kelly στο κοσμοπολίτικο Μονακό είχαμε την ευκαιρία να δούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η 32χρονη που έχει ήδη γίνει μαμά χωρίς να παντρευτεί με τον διάσημο Γάλλο κωμικό Γκαντ Ελμαλέχ, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της , Dimitri Rassam σε τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι των Μονεγάσκων.

Η κόρη της πριγκίπισσας Caroline του Μονακό και ο 37χρονος παραγωγός ταινιών προτίμησαν μια πολιτική τελετή (πολιτικό γάμο θα το λέγαμε εδώ) αλλά έκαναν μια γαμήλια δεξίωση ζηλευτή με πολλούς φίλους και συγγενείς και αρκετό χορό και τραγούδι.

Να σου πούμε πως και ο γαμπρός έχει αποκτήσει μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο του με το μοντέλο Masha Novoselova με την οποία χώρισαν το 2016.


https://www.instagram.com/p/ByMhxy6nzXG/

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος με τη σύζυγό του, Charlene, η πριγκίπισσα Caroline και τα αδέλφια της νύφης Andrea και Pierre Casiraghi αλλά και ο βραβευμένος με Όσκαρ παραγωγός Thomas Langmann. Από τους καλεσμένους δεν θα μπορούσε να λείψει και η Ευγενία Νιάρχου, που είναι φίλη με τη νύφη.

Τ


https://www.instagram.com/p/ByMPmy1HK-R/

Μέσα στην γαμήλια δεξίωση, υπήρξαν αρκετά βιντεάκια με το παντρεμένο πια ζευγάρι να χορεύει αλλά και την μαμά της νύφης να διασκεδάζει με την καρδιά της.

Τι ήταν εκείνο που μας κέρδισε και έκλεψε τις εντυπώσεις;