Η Angelina Jolie γίνεται 44 ετών: Πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία είκοσι χρόνια (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Η Angelina Jolie γίνεται 44 ετών: Πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία είκοσι χρόνια (photos)

Γενέθλια για την Angelina Jolie

Η Angelina Jolie έχει γενέθλια. Γεννημένη στις 4 Ιουνίου του 1974, η χολιγουντιανή σταρ θα λέγαμε πως έχει ζήσει 10 ζωές σε μία.

Έξι παιδιά, λίγο πριν από ένα ακόμα διαζύγιο, μια δικαστική διαμάχη με τον Brad Pitt για την επιμέλεια των παιδιών τους που κόπασε μόλις πριν λίγους μήνες και μια σειρά προληπτικών επεμβάσεων αφαίρεσης ωοθηκών και στήθους για να αποφύγει την εμφάνιση καρκίνου. Κι όχι μόνο: Μια καριέρα σε διαρκή άνθηση, μια παράλληλη καριέρα σκηνοθέτη, μια σειρά δράσεων ανθρωπιστικού χαρακτήρα με το ρόλο της Ύπατης Αρμοστείας και των προσφύγων ως πρέσβειρα καλής θέλησης και έπειτα ως ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ.

Είχε προηγηθεί βέβαια ένα παρελθόν νεανικών καταχρήσεων με την Jolie πάντα να θέλει να προκαλεί, άλλοτε με το ταλέντο της, άλλοτε με την προσωπική της ζωή κι άλλοτε με όλα τα παραπάνω μαζί.



Η αλήθεια είναι πως η Jolie έχει αλλάξει, έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία 20 χρόνια. Από το κορίτσι που δεν συμβιβαζόταν με τίποτα, την αντροχωρίστρα που κατάφερε να διαλύσει τον γάμο του αγαπημένου κοριτσιού του Hollywood, της Jen Aniston, η Angelina έγινε το πρότυπο μητέρας, εκείνης που δεν διστάζει να τα βάλει με κράτη ολόκληρα για να μπορέσει να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά και εκείνης που προτίμησε να χωρίσει τον έρωτα της ζωής της για να προστατεύει τα παιδιά της.

Αυτή είναι η Jolie. Στα 44 της, θυμόμαστε την Angelina το 1999, τότε που μόλις ξεκινούσε την πορεία της στο Hollywood. Άραγε πόσο έχει αλλάξει η εξωτερική εμφάνιση της σταρ; Ιδού.