Είδαμε τη Μαρέβα Μητσοτάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ήταν απλά θεά

Είδαμε τη Μαρέβα Μητσοτάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ήταν απλά θεά

Δες τη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι μία από τις πιο κομψές Ελληνίδες και κάθε φορά που τη βλέπουμε μας δίνει έναν ακόμη λόγο για να τη θαυμάζουμε. Η 52χρονη μητέρα, επιχειρηματίας και σύζυγός του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τις τελευταίες ημέρες είναι συνεχώς στο επίκεντρο, και φυσικά είναι αδύνατον να μην σχολιάσουμε –καλοπροαίρετα φυσικά- τη δουλειά της και τις εμφανίσεις της.

Σήμερα την είδαμε σε μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι πραγματικά πανέμορφη. Άλλωστε έχουμε πει πολλές φορές πως η φυσική ομορφιά είναι πάντα καλύτερη από οποιοδήποτε make-up look. Στη φωτογραφία στην οποία και απαθανατίστηκε έχει βγει πρωινή βόλτα στην ενδοχώρα της Τήνου, και φωτογραφίζεται παρέα με τον Κωνσταντίνο Σαρρή, chef του Bianco Beach House Restaurant Tinos.

Όπως καταλάβαμε πρόκειται να πραγματοποιηθεί κάποιο event στην Τήνο, το οποίο οργανώνεται από το fashion brand της Μαρέβα, Zeus+Δione και το Bianco Restaurant, στην παραλία του Μπάλλου με τίτλο: «Plastic free Aegean Sea». Ακούγεται πολύ ωραία πρωτοβουλία και αναμένουμε να δούμε τι έχουν ετοιμάσει. Μέχρι τότε μπορείς κι εσύ να δεις την σύζυγο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην παρακάτω gallery και να δεις πόσο όμορφη είναι ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.