Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύτηκε. Δες τον ντυμένο γαμπρό

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύτηκε. Δες τον ντυμένο γαμπρό

Του πάει πολύ πάντως

Μπορεί το Survivor 1 να έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια τώρα, όμως ο νικητής αυτού Γιώργος Αγγελόπουλος εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο. Και από ότι αντιλαμβανόμαστε θα βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη. Ο Σκιαθίτης νικητής του Survivor λίγο μετά το τέλος του reality επιβίωσης και τη επιτυχία του άρχισε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, στο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, το Τατουάζ.

Μέχρι και σήμερα δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά, ενώ πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το πρώτο του βιβλίο. Τα νέα όμως είναι ακόμη πιο ευχάριστα γι’ αυτόν, αφού παντρεύτηκε και ήταν ένας κούκλος.

Ο τηλεοπτικός Στέφανος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Όλγα (aka Κατερίνα Γερονικολού) και μας το αποκάλυψε μέσα από το Instagram. Ο εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι –και ηθοποιός πια- ανέβασε μία φωτογραφία στο account του, όπου είναι ντυμένος γαμπρός, ενώ μας αποκάλυψε πως η νύφη άργησε αρκετή ώρα να έρθει.

Επιπλέον ανέβασε και βίντεο με τα στέφανα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αποκαλύπτοντας μας το γάμο του με την Κατερίνα Γερονικολού.