Η δήλωση αυτή απέδειξε πως η Irina Shayk και ο Bradley Cooper έχουν σχεδόν χωρίσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η δήλωση αυτή απέδειξε πως η Irina Shayk και ο Bradley Cooper έχουν σχεδόν χωρίσει

Και κάποια στιγμή θα μας το επιβεβαιώσουν

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε πριν από μερικές ημέρες η είδηση περί χωρισμού για την Irina Shayk και τον Bradley Cooper, και αυτό ομολογουμένως ήταν κάτι που μας σόκαρε και μας στεναχώρησε. Η εφημερίδα New York Post πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά μεταξύ τους και πως η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή.

Κι ενώ ακόμη δεν είχε επιβεβαιώσει κανείς τίποτα σχετικά με αυτό, μια δήλωση που έγινε στο UsWeekly μας αποδεικνύει πως το ζευγάρι έχει σχεδόν χωρίσει και είναι θέμα χρόνου μέχρι να δημοσιοποιηθεί.

Μπορεί η Lady Gaga να φαινόταν αρχικά πως είναι η πέτρα του σκανδάλου που χωρίζει το ζευγάρι, όμως από τότε που πραγματοποιήθηκαν τα Oscar κι έπειτα ποτέ ξανά δεν τους έχει δει κανείς μαζί ή δεν έχει κυκλοφορήσει είδηση που να τους θέλει να είναι μαζί. Επιπλέον, νέα δημοσιεύματα, αναφέρουν πως η Irina Shayk έχει μετακομίσει από το σπίτι τους , ενώ εκείνος απαθανατίστηκε να βγαίνει από το σπίτι ενός φίλου του.

Η πηγή στο UsWeekly ανέφερε πως δεν είναι μαζί αρκετό καιρό τώρα και πως απλά έμεναν στο ίδιο σπίτι για την 2 ετών Lea. Η τελευταία κοινή εμφάνιση Bradley-Irina πάντως πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου και τίποτα δεν έμοιαζε να είναι όπως παλιά.



Με πληροφορίες από τη DailyMail.