Τα πράγματα σοβαρεύουν! H Rihanna σε ταξίδι στην Ιταλία με τον σύντροφό της και την οικογένειά του

Τα πράγματα σοβαρεύουν! H Rihanna σε ταξίδι στην Ιταλία με τον σύντροφό της και την οικογένειά του

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον έρωτά τους

Η Rihanna κι ο Hassan Jameel είναι ζευγάρι από το 2017 και, μέχρι σήμερα, όποτε τους βλέπεις μαζί, δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και χαρούμενοι ο ένας με τον άλλον. Η τραγουδίστρια κι ο επιχειρηματίας, που ήταν παντρεμένος με την ειδικό τέχνης, Lina Lazaar, φαίνεται να κάνουν σταθερά βήματα στη σχέση τους, η οποία καιρό με τον καιρό εξελίσσεται. Κανείς από τους δύο, βέβαια, δε θέλει να μοιράζεται πολλές πληροφορίες για τη σχέση τους και ειδικά ο Jameel, γι’ αυτό και τα νέα σχετικά με τους δύο δεν έρχονται συχνά.

Αυτήν τη φορά, όμως, ο φακός τούς «έπιασε» κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Capri της Ιταλίας, όπου το ζευγάρι έκανε απλές δραστηριότητες που κάνει ο οποιοσδήποτε μέσος άνθρωπος. Εκεί απόλαυσαν μία βόλτα με τη βάρκα, έφαγαν υπό το φως του ήλιου μαζί με μεγάλη παρέα, αλλά κυρίως δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλον.

Κάτω από τη δημοσίευση των φωτογραφιών, τα σχόλια των χρηστών ήρθαν βροχή και οι θαυμαστές της τραγουδίστριας δήλωναν φανερά ενθουσιασμένοι, λέγοντας ατάκες, όπως:

«Έχει αδερφό;»

«Γιατί χαμογελάω σαν η Rihanna να ήταν η μικρή μου αδερφή;»

«Ο τρόπος που την κοιτάει…»

https://www.instagram.com/p/ByWCak-Br4t/