Η Ασημίνα Ουστάλλι άφησε τη μαγειρική και πρωταγωνιστεί σε βίντεοκλιπ (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Ασημίνα Ουστάλλι άφησε τη μαγειρική και πρωταγωνιστεί σε βίντεοκλιπ (video)

Αυτό είναι το τραγούδι που πρέπει να ακούσεις

Η κακοποίηση των γυναικών είναι ένα φαινόμενο που δεν παρατηρείται μόνο στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα. Μπορεί να μην έχεις ακούσει πως έχει συμβεί σε κάποια διάσημη Ελληνίδα celebrity για να γίνει πιο σοβαρό στα αυτιά σου και στο μυαλό σου, μπορεί όμως να έχει συμβεί στη διπλανή σου στην πολυκατοικία ή ακόμη και στην κολλητή σου και να μην το γνωρίζεις.

Αυτό δεν το κάνει λιγότερο σημαντικό ή εγκληματικό. Στις 25 Νοεμβρίου κάθε χρόνο λέμε όχι στη βία κατά των γυναικών και όταν λέμε βία φυσικά δεν εννοούμε μόνο τη σωματική. Η Ασημίνα Ουστάλλι μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το MasterChef 3, όμως η συμμετοχή της σε αυτό το εγχείρημα, είναι ίσως πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Η νεαρή chef πρωταγωνιστεί στο video clip του ερμηνευτή GPapa και το τραγούδι «Not Alone».

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμάσαι, πως δεν είσαι μόνη, αρκεί να μιλήσεις γι’ αυτό που σου συμβαίνει. Δες το βίντεο κλιπ και το τραγούδι με την Ασημίνα λίγο παρακάτω.



Πέρα από το βίντεοκλιπ η Ασημίνα εντυπωσίασε και το κατακκόκινο ολόσωμο μαγιό της πάνω σε σκάφος. Δες την φωτογραφία παρακάτω.