O κούκλος ηθοποιός παντρεύτηκε και κοντέψαμε να μην το πάρουμε χαμπάρι (photos)

Πατούλια Κατερίνα
O κούκλος ηθοποιός παντρεύτηκε και κοντέψαμε να μην το πάρουμε χαμπάρι (photos)

Ο γάμος ήταν ρομαντικός και μυστικός

Μέσα σε ένα χρόνο από το ξεκίνημα της σχέσης του, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και μόλις χθες παντρεύτηκε.

Ο ηθοποιός που έχει ήδη ένα γάμο και έναν γιο στο ενεργητικό του και η 29χρονη αγαπημένη του ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα. Η τελετή έγινε στο Montecito της California όπως μεταδίδει το περιοδικό People.

Στις λιγοστές παπαράτσι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, βλέπουμε τον ηθοποιό των Avengers και του Jurassic Park, Chris Pratt να συνοδεύει την νύφη του, Katherine Schwarzenegger η οποία έλαμπε από ευτυχία.

Η κόρη του διάσημου εξολοθρευτή έλαμπε στο λευκό της νυφικό και το μακρύ πέπλο με κεντήματα ενώ πηγή του περιοδικού ανέφερε πως αυτή ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα της 29χρονης κόρης του Arnold Schwarzenegger.


https://www.instagram.com/p/ByeUsxjgrVm/

«H Katherine δεν σταματούσε να χαμογελά και ο Chris ήταν φανερά ενθουσιασμένος. Η τελετή ήταν πανέμορφη και ο χώρος στολισμένος με πολλά λουλούδια και πρασινάδες. Ο γάμος ήταν πολύ ρομαντικός. Όλη η οικογένεια της Katherine ήταν εκεί και τραβούσε φωτογραφίες», ανέφερε η πηγή.



Στο πλευρό της πανέμορφης κοπέλας ήταν και τόσο η μαμά της Maria [Shriver] όσο και Arnold [Schwarzenegger], ενώ το παρόν έδωσε και ο 6χρονος γιος του γαμπρού, Jack καρπός του γάμου του με την ηθοποιό Anne Faris.


https://www.instagram.com/p/ByeSkotgu4C/

Ο 39χρονος Pratt Και η 29χρονη αποκάλυψαν τον αρραβώνας τους τον Ιανουάριο του 2019, δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Faris μετά από εννιά χρόνια γάμου. Θυμάσαι ποια είναι η πρώην σύζυγος του Pratt; Δες την παρακάτω