Η κολλητή της Kylie Jenner είναι Ελληνίδα, και δεν αναφερόμαστε στη Jordyn Woods

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κολλητή της Kylie Jenner είναι Ελληνίδα, και δεν αναφερόμαστε στη Jordyn Woods

Να και κάτι που δεν γνώριζες για τη διάσημη δισεκατομμυριούχο νεαρή

Η Kylie Jenner κάθε μέρα κάνει κάτι, το οποίο φυσικά και δεν μπορείς να μην το σχολιάσεις. Περίεργα δώρα, photoshop σε φωτογραφίες ξανά και ξανά, ξενύχτια, και άλλα τέτοια, είναι μόλις μερικά από τα πράγματα που μαθαίνουμε καθημερινά από την 21χρονη star. Σήμερα όμως μάθαμε κάτι ακόμη που μας πραγματικά μας εξέπληξε.

Η 21χρονη κολλητή της Kylie Jenner είναι Ελληνίδα και αυτό είναι κάτι που μας ξάφνιασε ευχάριστα. Προφανώς και δεν αναφερόμαστε στη Jordyn Woods, ούτε και την Yris Palmer όμως. Μιλάμε για τη νεαρή ξανθιά καλλονή με το ψευδώνυμο στο Instagram: Stassiebaby.

Προς έκπληξή μας λοιπόν, η Stassie είναι Ελληνίδα και το όνομά της είναι Αναστασία Καρανικολάου. Αν δεν έχεις επισκεφθεί το account της σίγουρα δεν το ξέρεις, μιας κι εκεί γράφει ολόκληρο το όνομά της και θα το είχες δει. Η νεαρή καλλονή είναι από τη Θεσσαλονίκη, έχει γεννηθεί κι έχει μεγαλώσει στην Καλιφόρνια από Έλληνες γονείς, και είναι μία από τις κολλητές φίλες της νεαρής Jenner.

Έχει γεννηθεί στις 9 Ιουνίου του 1997 και η φιλία της με την Kylie μετρά περίπου 8 χρόνια, αφού γνωρίζονται από το σχολείο.

Δες στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της όμορφης Αναστασίας.