Άντζελα Δημητρίου και Έλλη Κοκκίνου διασκέδασαν στο Βέρτη

Άντζελα Δημητρίου και Έλλη Κοκκίνου διασκέδασαν στο Βέρτη

Οι επώνυμοι το φετινό καλοκαίρι ψηφίζουν Νίκο Βέρτη.

Μετά την νίκη του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος παίκτες της ομάδας διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο Fantasia με τον Νίκο Βέρτη!

Στην ίδια παρέα διασκέδασε και η 'Έλλη Κοκκίνου όπου μετά από κάλεσμα του Νίκου Βέρτη ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε επιτυχίες της, την «Κοσμοθεωρία» αλλά και το καινούριο της τραγούδι «Ερωτεύτηκα»!

Οι εκπλήξεις όμως για τον κόσμο που διασκέδαζε δεν σταμάτησαν εδώ! Στην πίστα ανέβηκε και η Άντζελα Δημητρίου όπου τραγούδησε δύο αγαπημένα τραγούδια της, το «Ποια θυσία» και το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» ενώ ο Νίκος Βέρτης την συνόδευσε παίζοντας μπουζούκι!

Συνάδελφοι, συνεργάτες, αγαπημένοι φίλοι, αλλά και πολλοί θαυμαστές του, κατακλύζουν το «Fantasia» κάθε Παρασκευή, Σαββάτο & Κυριακή, τιμώντας τον με την παρουσία τους και αποθεώνοντας τον με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα!

Ο Νίκος Βέρτης αδυνατισμένος και με ένα κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό πρόγραμμα , καθηλώνει με τηνερμηνεία του και δίνει κυριολεκτικά τον καλύτερό του εαυτό. Οι εμφανίσεις του σίγουρα θα συνεχιστούν ως και τον Αύγουστο.