Αυτή είναι η στιγμή που έφερε τη ρήξη ανάμεσα σε Bradley-Irina

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η στιγμή που έφερε τη ρήξη ανάμεσα σε Bradley-Irina

Και σίγουρα μπορείς να φανταστείς ποια

Η είδηση ότι ο Bradley Cooper και η Irina Shayk δεν ήταν από αυτές που λέμε ότι μας σόκαραν τόσο, αφού περιμέναμε αρκετούς μήνες τώρα να το ακούσουμε. Από τότε που ο Bradley και η Lady Gaga τραγούδησαν μαζί στη σκηνή των Oscars και αντάλλαξαν αυτά τα όλο έρωτα βλέμματα, άρχισαν να εντείνονται οι φήμες περί χωρισμού με την Irina όμως εκείνοι έσπευσαν να μας διαψεύσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν.

Εν τέλει ο χωρισμός τους ήρθε μερικούς μήνες αργότερα, και η Irina ήταν αυτή που χώρισε τον Bradley Cooper. Τους λόγους μπορείς να τους δεις αν διαβάσεις εδώ. Ποια ήταν όμως η στιγμή που επήλθε η ρήξη μεταξύ τους; Μέσα από τις δηλώσεις κοντινής πηγής σχετικά με τον λόγο που η Irina έδωσε το τέλος, το όλο πρόβλημα ήταν το A Star Is Born.

«Ο Bradley Cooper ήταν απών συναισθηματικά, αλλά και σωματικά τη διάρκεια των γυρισμάτων του A Star Is Born», ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό People και συνέχισε: «Προσπάθησαν να σώσουν τη σχέση τους, όμως αυτή πια είχε αλλάξει. Ο Bradley και η Irina πάντα κρατούσαν πολύ χαμηλό προφίλ σχετικά με τη μεταξύ τους σχέση, οπότε ελάχιστοι γνώριζαν τι συνέβαινε πραγματικά».

Επομένως ακόμη και αν η Lady Gaga δεν έχει άμεση ανάμειξη στον χωρισμό τους, η ταινία και ο χρόνος που αυτή τον κρατούσε μακριά φάνηκε να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.