H Meghan Markle στο Trooping φορούσε κάτι που δεν είδες, και ξέρουμε τι είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Meghan Markle στο Trooping φορούσε κάτι που δεν είδες, και ξέρουμε τι είναι

Οι royal fans πάντως το παρατήρησαν

Το Trooping of the Colour πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ και ήδη τόσο η εμφάνιση της Meghan, όσο και του Louis αποτελεί παρελθόν. Περίπου δηλαδή, γιατί ακόμη και σήμερα κυκλοφορούν δημοσιεύματα που πηγάζουν από αυτή τη λαμπερή εκδήλωση. Στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά τη γέννηση του γιου της η Archie Harrison, η Meghan έκλεψε τις εντυπώσεις, όμως οι fans παρατήρησαν και κάτι ακόμη που εσύ δεν είδες.

Καθώς η δούκισσα του Sussex χαιρετούσε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Buckingham, οι fans της παρατήρησαν πως στο χέρι της φορούσε ένα τρίτο δαχτυλίδι, παρέα με αυτά του γάμου και των αρραβώνων της. Όπως καταλαβαίνεις βέβαια δεν το άφησαν ασχολίαστο, και ήδη έβγαλαν και συμπέρασμα για το τι μπορεί να είναι αυτό το δαχτυλίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για ένα eternity ring (aka δαχτυλίδι της αιωνιότητας) το οποίο της έκανε δώρο ο πρίγκιπας Harry προφανώς για την επέτειο του γάμου τους. Παραδοσιακά ένα τέτοιο δαχτυλίδι δίνεται μετά τον γάμο σαν ένδειξη διαρκούς αγάπης και δέσμευσης μεταξύ ενός ζευγαριού. Ο κοσμηματοπωλής Astley Clarke ανέφερε: «Χωρίς αρχή και χωρίς τέλος, αυτός ο ατελείωτος κύκλος διαμαντιών αντιπροσωπεύει την αιωνιότητα της ζωής ή αν είσαι λίγο πιο ρομαντική, της αγάπης».

Η Meghan Markle ήταν πραγματικά όμορφη εκείνο το μεσημέρι και ανυπομονούμε να τη δούμε σύντομα και πάλι.