Στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον χωρισμό ο Bradley Cooper δεν ήταν μόνος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον χωρισμό ο Bradley Cooper δεν ήταν μόνος

Μετράνε σχεδόν μία εβδομάδα χωρισμένοι

Η προηγούμενη εβδομάδα δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Bradley Cooper και την Irina Shayk, αφού δημοσίευμα της New York Post τους ήθελε να χωρίζουν. Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ακούγαμε για φέτος, οπότε δεν του δώσαμε την προσοχή που χρειαζόταν. Λανθασμένα βέβαια γιατί μερικές μέρες μετά μάθαμε πως το supermodel έχει φύγει από το σπίτι του, και την Παρασκευή έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.

Ο 44χρονος ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες έμενε το τελευταίο διάστημα μαζί με έναν φίλο του, από όπου και απαθανατίστηκε να βγαίνει την προηγούμενη εβδομάδα. Η Irina πάλι από την άλλη ανεβάζει sexy φωτογραφίες στο account της, κάτι που μας δείχνει να καταλάβουμε πως δεν την ενόχλησε και τόσο ο χωρισμός αυτός.

Πριν από μερικά 24ωρα ο Bradley Cooper έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά τον χωρισμό δεν ήταν μόνος, και δεν ήταν έτσι όπως τον περίμενες.


via GIPHY


Ο φρεσκοχωρισμένος ηθοποιός εθεάθη σε βόλτα στην περιοχή Pacific Palisades στην Καλιφόρνια και είχε μαζί του την 2χρονη κόρη του Lea De Seine. Bradley και Lea πέρασαν ποιοτικο χρόνο μαζί –πόσο όμορφο είναι αυτό το παιδί- και ο ηθοποιός μας απέδειξε πως οι σχέσεις του με την πρώην σύντροφό του δεν είναι τόσο εχθρικές, όσο ίσως φανταζόσουν.

Δες στη gallery τη φωτογραφία τους.

Πληροφορίες: HollywoodLife.com

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019