Kate Middleton & William απαθανατίζονται σε μυστικό ραντεβού και έχουμε φωτογραφίες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kate Middleton & William απαθανατίζονται σε μυστικό ραντεβού και έχουμε φωτογραφίες

Θύμισε μας για ποια απιστία μιλάμε;

Πριν από μερικούς μήνες ένα καινούργιο σκάνδαλο ξέσπασε στο παλάτι, καθώς πληροφορίες ήθελαν τον πρίγκιπα William να έχει απατήσει την Kate Middleton, το διάστημα που εκείνη ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Louis. Κι ενώ το παλάτι δεν βγήκε δημόσια να διαψεύσει κάτι τέτοιο, παρά μόνο ανέθεσε την υπόθεση σε δικηγόρο, οι φήμες αυτές φούντωσαν.

Κι ενώ θα νόμιζες πως τα πράγματα μεταξύ τους δεν είναι καλά, οι Cambridges βγήκαν ρομαντικό μυστικό ραντεβού στην πόλη και φυσικά υπάρχουν και φωτογραφίες που τους απαθανατίζουν. Απ’ ότι φαίνεται το royal ζεύγος είναι πιο ερωτευμένο και δεμένο από κάθε άλλη φορά, και αυτό μαρτυρούν και φωτό.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William βρέθηκαν στην περιοχή Cumbria και αφού τελείωσαν τις κανονισμένες από το παλάτι επισκέψεις που είχαν να κάνουν πήγαν μια βόλτα οι δυο τους. Επισκέφθηκαν μάλιστα το Inn on the Lake στο Ullswater της Cumbria και πέρασαν μαζί λίγο ποιοτικό και ρομαντικό χρόνο. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε μερικές φωτογραφίες, οι οποίες ανέβηκαν στο Instagram account του ξενοδοχείου πάντα βέβαια με την άδειά τους κι έδειχναν πολύ χαρούμενοι που ήταν μαζί.

Εάν ακόμη δεν πείστηκες, δεν έχεις παρά να δεις τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.